Kezdőlap Rólunk Szolgáltatásaink Hasznos információk Kapcsolat Galéria Zalai Paracelsus Alapítvány
2015-04-21 12:58
Általános betegtájékoztató
Intézetünkben történő rehabilitációs kezeléséhez az alábbi dokumentumok és felszerelések szükségesek. Kérjük, hozza magával érkezéskor:
Egészségügyi dokumentációját (zárójelentéseit és röntgen leleteit)
1 hónapnál nem régebbi labor és EKG leleteit
rendszeresen szedett gyógyszereit
TB kártyáját (TAJ szám!) 
fürdő- és tornafelszerelését (fürdőruha, úszósapka, szabadidőruha)
ha Ön rendelkezik bármilyen igényjogosultsággal, ennek igazolását. 
A megadott napon az Intézetbe érkezés 12 óra után történhet! A betegszoba elfoglalása csak az eltávozott beteg utáni záró takarítást követően, az ápoló személyzet engedélyezésével lehetséges!
Tájékoztatom, hogy az érkezés napján ebédet az intézet nem biztosít, igény esetén, előzetesen, az élelmezési ellátást biztosító külső szolgáltató képviselőjénél a 83/540-311 vagy 83/500-635 telefonszámon, térítés ellenében rendelhető.
Az ellátással kapcsolatban felhívom szíves figyelmét, hogy a gyógykezelése alatt saját kezdeményezésű, OEP által finanszírozott járóbeteg-ellátást nem vehet igénybe (tófürdő, plusz kezelés, szakorvosi vizsgálat)
Behívással kapcsolatos tájékoztatással 8-12 óra között a 83/500-616 telefonszámon vagy a SZERV.MH.EK.HK.HEMORI.BETEGBEUTALAS@HM.GOV.HU e-mail-címen állunk rendelkezésére.
Akadályoztatása esetén kérem, telefonon jelentkezzen. Amennyiben a kiértesített időpontot követő 24 órán belül intézetünkben nem jelenik meg, beutalása érvényét veszíti.

legfrissebb
legolvasottabb
partnereink
kiemelt témák
Elérhetőség
Fekvőbeteg ellátás
Járóbeteg szakrendelés
Galéria
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Legfrissebb RSS Összes RSS
Írjon nekünk!
mh.ek@hm.gov.hu